Solid Surface

Solid Surface är ett matt vitt kompositmaterial med premiumkänsla och en tidlös inneboende minimalism – idealiskt för skandinavisk inredningsdesign.
Rostfärgad blandare Primy med vitt handfat Scandtap i Solid Surface

Design med omtanke

Det mineralbaserade materialet påminner om vit sten. Ytan är matt med en mjukhet som inbjuder till oändliga inredningsmöjligheter. Det lättarbetade materialet kan formas tunt, uttrycksfullt och mjukt. Med den tidlösa skandinaviska utformningen lämpar sig dessa inredningsdetaljer såväl till moderna inredningsstilar som till klassiska. Ett mångsidigt och hållbart material som håller stilen tack vare dess egenskaper.

Materialet har även valts ut eftersom det skapar ett unikt, stilrent och exklusivt intryck när det kombineras med detaljer i rostfritt stål. Det neutrala, stenliknande materialet samspelar med den distinkta metalliska ytan och förhöjer effekten av det rostfria stålet. Tillsammans skapar de en harmoni som öppnar för nya unika konstellationer och oöverträffade designvisioner i badrumsinredningen.
Primy blandare i koppar med matchande bottenventil från Primy Stainless Steel och tvättställ i Solid Surface från Scandtap Bathroom Concepts

SOLID R3

Vitt tvättställ i Solid Surface från Scandtap i Solid Surface med svart blandare till badrummet från Primy

SOLID S3

Vitt tvättställ i Solid Surface från Scandtap i Solid Surface med svart blandare till badrummet från Primy

SOLID R2

Underhåll av Solid Surface

Ytan är hållbar och lätt att rengöra. Med mild tvål eller handdiskmedel och en skursvamp tas fläckar enkelt bort. Skulle mindre märken, repor och missfärgningar uppstå kan de poleras bort med Solid Surface Polishing Pad eftersom materialet är helt genomfärgat, homogent och ickeporöst. Inredningsdetaljer i Solid Surface har därför en utmärkt beständighet över tid.
Primy Stainless Steels rostfärgad blandare och rostfärgad dusch med naturkänsla i badrummet och Solid Surface fristående tvättställ från Scandtap
Mässing blandare Primy och Handfat i Solid Surface från Scandtap

LÄS OM FLER MATERIAL OCH YTBEHANDLINGAR

 
Dusch i kopparfärg rostfritt stålRostfritt stål
PVD teknik färga rostfritt stålPVD