Rostfritt stål

Det rostfria stålet möjliggör hållbar och estetisk tilltalande design – som inte går ur tiden. Tillsammans med materialet kan inredningen som helhet ta nya uttryck med en konstant och bestående premiumkänsla.

Inred med rostfritt

Våra inredningsdetaljer i rostfritt stål formges ur ett skandinaviskt perspektiv där modern design möter klassisk. Det rostfria stålets tidlösa egenskaper bildar en bestående känsla av kvalitet och modernitet, oavsett stil och trend. Materialet är tåligt med en hållbarhet på upp till 30 år, och är dessutom 100% återvinningsbart. Vår inredning är menad att hålla länge – både i design och funktion.

Tack vare avancerad PVD-teknik finns eleganta metallfärger och ultramatta industriella nyanser i det rostfria sortimentet. Färgerna matchar och möjliggör därigenom genomgående enhetliga inslag i hemmet. Ett material som balanserar hållbarhet, funktion och form.

Miljövänligt

Rostfritt stål är helt fritt från den giftiga tungmetallen bly och innehåller inga ämnen som är skadliga för hälsan eller miljön. Den släta insidan i våra blandare förebygger bakterietillväxt och att andra orenheter fastnar. Utsidan är mycket enkel att rengöra och därigenom bibehålla fräschören. Dess hygieniska egenskaper gör materialet perfekt lämpat för köks- och badrumsinredning.

Hänsynen vi tar till människa och miljö gör oss till det självklara valet för många arkitekter, inredare, och andra som prioriterar modern, hållbar och omsorgsfullt designad inredning.

Primy mattsvart handfat och blandare i rostfritt stål